O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Cognimatics softver za video analizu

Cognimatics

Svetski lider u analizi videa

 

Inteligentni video

Cognimatics je globalni lider u inteligentnom videu i analizi slike. Sa svojom TrueViev® linijom proizvoda, kompanija ima dugu tradiciju u inovativnim proizvodima za obradu slike za inteligentne maloprodajne sisteme, na primer za brojanje ljudi. Mnogi od najuspešnijih maloprodajnih lanaca u svetu koriste Cognimatics proizvode da poboljšaju svoje performanse i iskustva korisnika.

Cognimatics Trueview sistem za analitiku

Cognimatics globalna mrežaProdaja u više od 70 zemalja, instalacija na svih pet kontinenata

Cognimatics ima prodaju u više od 70 zemalja preko svoje globalne distributerske i sistem integratorske mreže.

Osnovana 2003. godine, švedska kompanija Cognimatics je u privatnom vlasništvu, sa timom vodećih svetskih istraživača iz oblasti video analitike. Cognimatics tehnologija počiva na zdravim naučnim temeljima i često je hvaljena za tačnost. TrueViev® je registrovani zaštitni znak kompanije Cognimatics.

Analiza ponašanja kupaca u maloprodaji

Analiza ponašanja korisnika

Cognimatics daje odgovore i uvid u poslovanje maloprodaje, na sličan način na koji različite web analitičke usluge to rade za e-trgovinu. Automatska analiza ponašanja potrošača daje trgovcima pristup dodatnim kritičnim informacijama o svojim klijentima, kao što su: koliko ih je posetilo radnju i kada, kuda se kreću u prodavnici, koji pol ili starosno doba preovlađuju, šta gledaju u prodavnici... Ove informacije su od ključnog značaja za optimizaciju rada prodavnice i da se privuku, angažuju i zadrže posetioci.

TrueViev® proizvodi su niz rešenja za automatsku analizu ponašanja potrošača sa neuporedivim performansama i lakoćom korišćenja. TrueViev® nudi kompletna rešenja za maloprodaju i temelje se na najnovijim istraživanjima u inteligentnom videu. Proizvodi rade u potpunosti ugrađeni u standardnim mrežnim kamerama.

Cognimatics obuka
Netavis Core Training

Kako kupiti?
IP WAY Partnerski Program

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor