O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Jednostavan IP video nadzor

Axis Camera Station

Optimizovan za jednostavan i efikasan video nadzor

Ξ  Dokazan video menadžment sistem
Ξ  Optimizovan za Axis IP video proizvode
Ξ  Brzo podešavanje sistema i intuitivno rukovanje
Ξ  Efikasna istraga i identifikacija do 4k Ultra HD
Ξ  Odlično organizovana podrška


Optimizovan za male i srednje instalacije

AXIS Camera Station je idealno rešenje da zadovolji potrebe efikasnog video nadzora malih i srednjih instalacija, kao što su maloprodajni objekti, hoteli, škole i proizvodni pogoni. Ovo je dokazano rešenje sa više od 50.000 instalacija širom sveta. Dizajniran je da savršeno odgovara Axis širokom spektru mrežnih video proizvoda.

Jednostavnost i identifikacija visoke definicije

Čarobnjak za podešavanje sa automatskim otkrivanjem kamera vas vodi kroz svaki korak procesa instalacije. Ovo omogućava da sistem bude spreman za rad nakon samo nekoliko minuta. AXIS Camera Station je razvijen sa fokusom na jednostavnost upotrebe i intuitivan rad, osiguravajući da svako može efikasno upravljati incidentima i brzo eksportovati dokaze visokog kvaliteta. AXIS Camera Station omogućava korisniku da doda korisne funkcije na sistem kao što su AXIS A8004-VE Netvork Video Door Station za audio-vizuelnu identifikaciju i daljinsku kontrolu ulaska, kao i AXIS C3003-E Netvork Horn Speaker koji omogućava operateru da se daljinski obrati ljudima kao i za odvraćanje neželjenih aktivnosti.Mobilna aplikacija za daljinski nadzor
Axis mobilna aplikacija omogućava korisnicima da drže korak sa događajima sa svog sistema video nadzora iz drugih lokacija. Ona nudi jednostavan pristup višestrukim sistemima i funkcionalnostima, kao što su živa slika sa izborom profila striminga, vizuelizaciju snimljenih događaja, kao i snimanje "snapshot-ova" u živoj slici ili prilikom reprodukcije.

Axis Site Designer za lako i pouzdano projektovanje sistema

Axis Site Designer olakšava dizajn i instalaciju sistema sa lako dostupnom dokumentacijom za instalaciju, kao i mogućnost za eksport konfiguracije na AXIS Camera Station eliminišući instalacione greške. Da bi se dodatno obezbedila pouzdanost sistema, AXIS Camera Station nudi mogućnost provere performansi sistema prilikom instalacije.
Karakteristike sistema

- AXIS Camera Station softver je jednostavan i efikasan softver za aktivno delovanje uključujući podršku za više ekrana i džojstika.

- AXIS Camera Station server optimizovan je za rukovanje velikim količinama snimaka visoke rezolucije. AXIS Camera Station savršeno odgovara

- Axis-ovom širokom asortimanu mrežnih video proizvoda i njihovim karakteristika, kao što su napredno snimanje i pregled uživo sa 360º kamera, "Multi-view" striming i Axis Corridor format.


Karakteristike ACS sistema

- Power over Ethernet (PoE) svič napaja kamere preko mreže. Podrška za neprekidno napajanje (UPS) će štititi sistem ako nestane struje.

- AXIS Camera Station vam omogućava da upravljate svojim Axis mrežnim video proizvodima na efikasan način omogućavajući daljinsko gledanje i kontrolu sa bilo kog mesta na korporativnoj mreži ili preko interneta.

- AXIS Camera Station i AXIS mrežne kamere mogu da se instaliraju na više rasutih lokacija. Upravljanje i rad svih lokacija može da se uradi sa bilo kojom AXIS Camera Station klijentskom aplikacijom u sistemu.

Solucija za snimanje

NETEYE rekorderi su unapred instalirani sa svim potrebnim softverom, uključujući licence i unapred su podešeni da smanji vreme instalacije. Zajedno sa Axis kamerama i monitorima, formiraju "plug and play" rešenje za srednje instalacije do 64 kanala.

NETEYE mrežni video snimači

Neteye serveri i radna stanica sa monitorom

Sa našim klijentima celim putem

Uz ogromno prisustvo Axis-a na tržištu sa lokalnom prodajom i podrškom, kontaktima širom sveta i podrškom za veći broj jezika, AXIS Camera Station obezbeđuje pouzdan i efikasan rad - mi ostajemo sa našim kupcima celim putem.

Dokumentacija
ACS dokumentacija

Probaj ACS
30 dana besplatno

Preuzmi softver

Kako kupiti?
IP WAY Partnerski Program

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor