O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Jednostavan softver za video nadzor

Axis Companion

Jednostavan video nadzor

Ξ  Kompaktan, robustan dizajn
Ξ  HDTV kvalitet slike
Ξ  "Traffic Light" režim
Ξ  Skladištenje na SD karticu
Ξ  Ojačano tamper kućište


AXIS Companion jednostavan sistem za video nadzor

Optimizovan za osnovne potrebe nadzoraAXIS Companion je jednostavno ali sofisticirno video nadzor rešenje za preduzeća kojima je potrebno da prate svoje prostorije. To je efikasno rešenje za male sisteme sa 1-4 kamere, ali postoji i puna podrška za do 16 kamera. Ono što je jedinstveno kod ovog sistema je da NE zahteva računar ili uređaj za snimanje za svakodnevne operacije sistema - jedino kada je PC apsolutni preduslov je prilikom prvobitnog instaliranja sistema. Jednom instaliran, sistem radi samostalno na Axis IP kamerama, koristeći kamerine sposobnosti za efikasno video nadzor.

Sloboda korišćenja

AXIS Companion pruža osnovne alatke za video nadzor na intuitivan i jednostavan način uz interfejs koji omogućava korisnicima da se usredsrede na svoju osnovnu delatnost. Aplikacija za mobilne uređaje i Axis sigurna tehnologija za daljinski pristup omogućavaju korisnicima da drže korak sa događajima iz nadzora svoje pa čak i sa drugih lokacija.Efikasno snimanje na SD karticu

AXIS Companion je naročito dobro prilagođen za sisteme sa 1-4 kamere koje koriste SD kartice za skladištenje videa. Kamere su konfigurisane da rade u režimu detekcije pokreta kao podrazumevano podešavanje za maksimalno vreme skladištenja. Preporučena SD kartica - Axis microSDXC 64 MB - je projektovana posebno za korišćenje u video nadzoru i obezbeđuje trajne performanse u poređenju sa rešenjima koja zahtevaju čestu zamenu kartice usled otkaza. Da bi se koristilo više kamera ili produžio period skladištenja, sistem se lako može konfigurisati da snima video na NAS uređaj.

Jednostavan koncept ACC softvera

Bezbedan daljinski pristup je jednostavan

Podešavanje daljinskog pristupa je jednostavno pomoću Axis sigurnosne tehnologije. Nema potrebe za podešavanjem mrežih parametara ili rutera. Lokacija je konfigurisana sa daljinskim pristupom u toku postupka instalacije, koji onda omogućava pristup kamerama na mobilne uređaje odmah nakon instalacije.

Jednostavan koncept ACC softvera na mobilnim uređajima

ACC obuka
ACC osnovna obuka

Dokumentacija
Preuzmi ACC dokumentaciju

Probaj
Preuzmi ACC

Preuzmi softver

Kako kupiti?
IP WAY Partnerski Program

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor