O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

AXIS Perimeter Defender

Izuzetno efikasna i skalabilna zaštita perimetra

Ξ  Prilagodljiva zaštita perimetra
Ξ  Visok procenat tačnosti
Ξ  Višestruki scenariji detekcije
Ξ  i-LIDS sertfikovan
Ξ  Jednostavna i intuitivna instalacija

AXIS Perimeter Defender je fleksibilna, prilagodljiva aplikacija video analitike za nadzor i zaštitu perimetra. Dizajnirana je za zahtevne velike instalacije.

Zaštita perimetra

Prva linija odbrane

AXIS Perimeter Defender vam daje prednost u kojima bezbednost počinje - na periferiji vašeg prostora. Idealna za jačanje kontrole pristupa za objekte visoke bezbednosti kao što su hemijska postrojenja, elektrane i zatvori kao i za kritične infrastrukture. Zajedno sa Axis mrežnim kamerama, IP zvučnikom i softverom za video menadžment, AXIS Perimeter Defender je sveobuhvatan video rešenje za efikasnu zaštitu perimetra. Poseduje i-LIDS sertifikat kao primarni sistem za detekciju i praćenjenja u sterilnim zonama.

Detektuj, proveri, deluj

AXIS Perimeter Defender precizno otkriva sa podrškom za više scenarija za detekciju. Ovo uključuje nekoliko vrsta detekcija upada i sumnjivog kretanja. AXIS Perimeter Defender omogućava otkrivanje više događaja koji su se desili istovremeno na različitim mestima. Analizira otkrivene događaje, odbacuje one koji ne ugrožavaju i obaveštava osoblje bezbednosti o potencijalno kritičnim situacijama. Osoblje onda može da pogleda detaljne video snimke i utvrdi tačnu prirodu pretnje - i deluju u skladu sa tim. Rezultat je tačna detekcija i minimalni broj lažnih alarma.
Zaštita perimetra

Sigurnost koja raste sa vama

Možete integrisati AXIS Perimeter Defender u onoliko kamera koliko želite, ovde i sada, i dodati još kamera kada vaše potrebe narastu. Budući da AXIS Perimeter Defender analizira video na samim kamerama, ne zahteva centralni server za obradu podataka. Da li je instaliran na jednom ili na 50 kamera, nema potrebe za redizajn sistema ili skupim zamenama hardvera svaki put kada se nova kamera dodaje na sistem. I kad sve je na svom mestu, ceo sistem se može kontrolisati kroz jedan interfejsa i lokaciju.

Jednostavna instalacija

Instalacija i podešavanje AXIS Perimeter Defender-a je brza, jednostavna i ekonomična. Možete raditi implementaciju i podešavanje na više kamera istovremeno. AXIS Perimeter Defender podržava niz izlaznih alarma i integriše se sa sistemima za video menadžment, pružajući vam trenutno povratne informacije o potencijalnim bezbednosnim incidentima. I ima sve karakteristike potrebne za laku implementaciju, uključujući i intuitivne alate za sistem dizajn i automatsku kalibraciju. Podrška i nadogradnja su uključeni u licencu.

Selektor za
Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru

Selektor proizvoda

Lens
kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun

Proračunaj

Axis
Design Tool

Axis alat za planiranje sistema

Proračunaj

Dokumentacija
Axis Perimeter Defender


Tehnička i ostala dokumentacija

Tehnologije
IP video tehnologije

Saznaj više
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor