O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Milestone XProtect Smart Client

Moćna i jednostavna klijentska aplikacija

Napredni Smart monitoring

Milestone Smart Client softver za video nadzorDizajniran za XProtect® Milestone IP video menadžment softver (VMS), XProtect Smart Client je jednostavna klijentska aplikacija koja omogućava intuitivnu kontrolu bezbednosnih instalacija.

Smart Client omogućava direktan pristup videu uživo, snimljenom video materijalu, instant kontrolu priključenih kamera i sigurnosnih uređaja, kao i sveobuhvatan pregled snimaka. Dostupan u 26 jezika, XProtect Smart Client ima prilagodljiv korisnički interfejs koji može biti optimizovan za poslove pojedinih operatora i biti prilagođen specifičnim veštinama i nivoima ovlašćenja.

Novi unapređeni interfejs omogućava prilagođavanje vizuelnog izgleda u specifičnim radnim okruženjima izborom svetle ili tamne teme, zavisno od osvetljenja sobe ili osvetljenosti videa. Poseduje radno optimizovane kartice i integrisanu video vremensku liniju za lako nadgledanje operativnog procesa.

Korišćenjem Milestone Integration platforme, korisnici mogu da integrišu različite vrste bezbednosnih i poslovnih sistema i aplikacija za video analitiku, koje se mogu primeniti kroz XProtect VMS i sa njima se upravlja pomoću XProtect Smart Client-a.

Jednostavan za korišćenje


Milestone stalno nastoji da XProtect VMS bude jednostavan za korišćenje, tako da nudimo tri fleksibilna načine korisnicima da pristupe sistemu:
XProtect Smart Client, Milestone Mobile i XProtect Web Client. U zavisnosti od toga gde se nalazite i šta vam treba, možete izabrati mobilni uređaj ili računar i da li želite da pristupite Milestone sistemu na licu mesta, spolja ili u pokretu. I zato su svi Milestone klijenti besplatni, možete koristiti sva tri ili bilo koju kombinaciju klijenata na osnovu vaših potreba.

Iskoristite nove tehnologije

Optimalne video performanse: Smart Client može renderovati video koristeći hardverski ubrzano dekodiranje, obezbeđujući izuzetne performanse za pregled i kvalitet videa.

Smanjena ukupna cena posedovanja (TCO): pomeranje procesa dekodiranja sa softvera na GPU znatno smanjuje opterećenje procesora i smanjuje troškove hardvera koji se koristi za Smart Client.

Prednost najnovijih tehnologija: Odaberite neku od 4K i Ultra High Definition kamera, koje su u potpunosti podržane od strane Milestone XProtect VMS proizvoda.


Intuitivna kontrola i izvanredan pregled situacije

Funkcija "mape": funkcija rada sa višeslojnim mapama obezbeđuje efikasan pregled situacije i omogućava interaktivan pristup i kontrolu kamerama, uređajima i drugim integrisanim sistemima.

Virtuelna joystick kontrola: laka kontrola pan-tilt-zoom (PTZ) kamera

Alarm Menadžer: svi alarmi na jednom mestu - jasan i konsolidovan pregled sigurnosnih i sistemskih alarma. Omogućava momentalni pristup kamerama za detekciju incidenata.

Bookmarking: označava video sekvence od posebnog interesa dodajući opisne beleške, omogućavajući korisnicima da lako dele informacije i povećaju efikasnost u istrazi incidenata

Funkcija nezavisne reprodukcije: reprodukuje događaje sa jedne kamere istovremeno sa monitoringom žive slike

Upravljanje dokazima

Milestone Smart Client softver za video nadzorSequence Explorer: prikazuje preglede snimljenih video sekvenci pomoću malih sličica, pomažući lako lociranje specifičnog videa

Napredne eksport opcije: digitalni potpis i zabrana ponovnog re-eksporta video materijala osigurava integritet dokaza. Eksport snimljenog videa sa grupe kamera i direktno snimanje na optičke medije povećava efikasnost.

XProtect® Smart Client - Player: video Player se eksportuje zajedno za dokazima u XProtect formatu koji uključuje i dodane komentare, olakšavajući policiji da brzo pregledaju i steknu puno razumevanje o incidentu.

Superiorno nadgledanje situacije

Milestone Corporate softver za video nadzorVišeslojne mape: sveobuhvatan pregled kamera i rasporeda njihovih pozicija omogućava brzu detekciju u problematičnim oblastima

Alarm menadžer: objedinjeni pregled bezbednosnih i sistemskih alarma za neposrednu vizuelnu verifikaciju

XProtect video zid: omogućava operaterima da dele širok spektar informacija, uključujući i snimljeni video, slike, mape, alarme i tekstualne poruke, da bi bolje koordinisali aktivnostima.

Bookmarking: markiranjem video sekvenci od posebnog interesa i dodavanjem beleški omogućeno je korisnicima da lako dele informacije i povećaju efikasnost u istrazi incidenata.

Napredna pretraga: pametno pretraživanje (Smart Search) i sekvencijalni redosled (Sequence Explorer) omogućavaju korisnicima da se brzo snađu kroz velike količine dokaza.

Dokumentacija
Smart Client brošura

Preuzmi dokumentaciju

Probaj
Preuzmi XProtect

Preuzmi softver

Milestone obuka
Milestone Professional Training

Kako kupiti?
IP WAY Partnerski Program

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor