O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Axis Q3505-V IP kamera

Anti-vandal HDTV kamera sa izvanrednim performansama i u lošim svetlosnim uslovima

Ξ  HDTV 1080p do 60 fps
Ξ  WDR - Forensic Capture
Ξ  Automatski WDR i Lightfinder
Ξ  Elektronska stabilizacija slike
Ξ  IK10 i IP52 zaštita

Axis Q3505-V IP kamera

Maksimalna upotrebljivost slike

WDR
Forensic Capture

Pročitaj vodič
Axis WDR Forensic Capture

Axis Q3505-V je anti-vandal fiksna dome kamera visokih performansi za instalacije visokog stepena bezbednosti u zatvorenom prostoru. Kamera je dostupna sa širokougaonim ili telefoto objektivom. Kamera podržava HDTV 1080p rezoluciju video sa 60 slika u sekundi, obezbeđujući tečan video, čak i kada snima brze pokrete.

Kamerin WDR (Wide Dinamic Range) - "Forensic Capture" obezbeđuje savršeno uravnotežen video kvalitet u scenama sa jakim varijacijama u svetlu, a "Lightfinder" tehnologija omogućava izuzetnu upotrebljivost slike pri lošem osvetljenju. Kamera neprimetno prelazi iz WDR u Lightfinder režim. Axis Q3505-V takođe podržava elektronsku stabilizaciju slike (EIS), koja u velikoj meri poboljšava kvalitet videa u situacijama kada je kamera izložena vibracijama kamera.

Pored toga, kamere podržava ispravljanje optičkih defekata (barrel distortion) i uključuje optički zum koji može da se koristi prilikom praćenja scene. Kada koristi optički zum za monitoring, operater može da zumira objekat, ili kamera može automatski da zumira kada se primenjuje Gatekeeper funkcionalnost.

Efikasana, pouzdana i raznolika instalacija

Axis Q3505-V je dizajnirana za pouzdanu anti-vandal instalaciju. Ima IK10 otpornost na udarce i IP52 zaštitu od prašine i vode. Ako je kamera udarena, funkcija detekcije udaraca može poslati alarm upozorenja operaterima.

Uz Axis Q3505-V se isporučuje nosač za montiranje na razvodnu kutiju ili direktno na zid ili plafon, a podržava montažu u spuštene plafone ili montažu sa "pendant" dodacima. Zum i fokus omogućavaju daljinsko zumiranje i fokusiranje preko mreže, eliminišući potrebu za manuelnim podešavanjem. Kamera podržava nivelisanje i autorotaciju koji su korisni prilikom instalacije kada treba da se obezbedi horizontalna pozicija kamere i pravilno rotirana sliku gde god ili kako god da se postavljaja kamera.
Axis Q3505-V je idealna tamo gde postoji visok stepen bezbednosti u oblastima poput aerodroma, železničkih stanica, kao i industrijskih i kritičnih infrastrukturnih objekata.Selektor za
Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru

Selektor proizvoda

Lens
kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun

Proračunaj

Axis
Design Tool

Axis alat za planiranje sistema

Proračunaj

Dokumentacija
Axis Q3505-V IP kamera


Tehnička i ostala dokumentacija

HDTV vodič
O rezolucijama

Pročitaj vodič
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor