O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Axis Q1604 IP kamera

Izuzetne performanse i uz komplikovano osvetljenje

Ξ  Širok dinamički opseg (WDR) i HDTV 720p
Ξ  Daljinsko fokusiranje
Ξ  Višestruki H.264 video strimovi
Ξ  Dan/noć funkcionalnost
Ξ  Lokalno snimanje na SD karticu

Axis Q1604 IP kamera

Video sa izuzetnom oštrinom u lošim svetlosnim uslovima

Axis Q1604 mrežna kamera omogućava jasnu identifikaciju ljudi i objekata, čak i u veoma promenljivim uslovima osvetljenja. Savršena je za praćenje ulaza i zgrada sa velikim prozorima npr. aerodroma ili železničkih stanica. Kamerin WDR sa dinamičkim generisanjem slike radi tako što pravi nekoliko slika sa različitim vremenima ekspozicije od kojih pravi jednu sliku. Napredna obrada slike daje video sa izuzetnom jasnoćom i oštrinom.
Axis Q1604 može da obradi složene prizore, kao što su kada svetlost dolazi kroz prozor i stvara tamne i svetle zone unutar scene koju posmatra kamera. Sa upotrebom napredne WDR funkcije nijedan deo slike neće biti suviše taman ili previše svetao.

Usaglašenost sa standardima za HDTV

Kamera koristi progresivno skeniranje i daje kvalitetnu sliku u 1MP ili HDTV 720p rezoluciji u saglasnosti sa SMPTE standardom. Može istovremeno generisati više, individualno podesivih H.264 i Motion JPEG video strimova.

Jednostavna instalacija sa daljinskim fokusiranjem

Fokus asistent ukazuje kada je slika u fokusu treperenjem LED diode sa prednje kamere. Nakon izvršenog grubog fokusiranja na objektivu, funkcija auto fokusiranja jednim klikom na dugme će precizno završiti proces fokusiranja.

Jedinstveni brojač piksela obezbeđuje da je ugao gledanja optimizovan za posmatrano područje kao i potreban broj piksela za prepoznavanje ili identifikaciju. Brojač omogućava instalateru da lako proveri da li instalacija ispunjava regulativu ili specifične zahteve korisnika kada je u pitanju broj piksela, npr. lica osobe koja ulazi na vrata koja posmatra kamera.

Axis Q1604 mrežna kamera koristi širok dinamički opseg - "Dynamic Capture"

Axis Q1604 mrežna kamera je idealno rešenje za nadzor u veoma različitim uslovima osvetljenja, na primer kada svetlost dolazi kroz stakleni prozor ili ulaz stvarajući ujedno i tamne i svetle zone. U ovim zahtevnim scenarija, Axis Q1604 omogućava korisniku da lako i jasno identifikuje i ljude i objekte.

Pogledajte snimak poređenja AXIS Q1604 nasuprot kamere bez WDR-a.


Selektor za
Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru

Selektor proizvoda

Lens
kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun

Proračunaj

Axis
Design Tool

Axis alat za planiranje sistema

Proračunaj

Dokumentacija
Axis P1435-E IP kamera


Tehnička i ostala dokumentacija

HDTV vodič
O rezolucijama

Pročitaj vodič
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor