O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Axis M3006-V IP kamera

Širokougaona 3 MP mini dome IP kamera

Ξ  3 MP / HDTV 1080p
Ξ  Širokougani 134° pregled scene
Ξ  Jednostavna montaža na zid ili plafon
Ξ  Digitalni PTZ i "multi-view" striming
Ξ  Lokalno snimanje na SD/SDHC karticu

Axis M3006-V IP kamera

Idealan za budžetski orijentisane instalacije


AXIS M3006-V mrežna kamera pruža vrhunski 3-megapikselni video sa širokim uglom gledišta, i podržava 30 FPS u HDTV 1080p rezoluciji. Pristupačnom cenom kamera nudi ekonomično rešenje za maloprodajne objekte, hotele, škole i kancelarije sa niskim budžetom za video nadzor.

Savršena za uglove

AXIS M3006-V obezbeđuje ugao gledanja od 134 stepena, dok 3-megapikselna rezolucija obezbeđuje 50% više detalja nego HDTV 1080p. Sa svojim širokim horizontalnim i vertikalnim uglovima gledanja, kao i visoke rezolucije, kamera može da ponudi potpunu pokrivenost kada je instalirana blizu nekog ugla prodavnice. Ugaone instalacije takođe omogućavaju korisnicima da vide police sa obe strane kamere.

134° široki pregled Brza i fleksibilna instalacija

Anti-vandal i otporna na prašinu, Axis M3006-V mini dome omogućava laku i diskretnu unutrašnju montažu. Sa podešavanjem ugla kamere u 3 ose, kamera se može montirati na zid ili plafon. Pravac gledanja kamere se može lako prilagoditi i usmeriti. Kamera podržava Axis "Corridor format" funkcionalnost, koja omogućava vertikalno orijentisani video koji optimizuje pokrivenost područja, kao što su hodnici ili prolazi. Kamera se isporučuje fokusirana, što skraćuje vreme ugradnje. Isporučuje se sa 2 m mrežnog kabla i podržava PoE (IEEE 802.3af), koji eliminiše potrebu za energetskim kablovima i smanjuje troškove instalacije.

Digitalni PTZ i "multi-view" striming

AXIS M3006-V podržava digitalni pan/tilt/zum, koji se može koristiti kao digitalni varifokalni objektiv omogućavajući da se ugao gledanja daljinski podešava nakon fizičke instalacije. Kamerin digitalni PTZ, zajedno sa podrškom za "multi-view" striming, omogućava da se nekoliko različitih oblasti scene iseku i strimuju istovremeno za gledanje ili snimanje. Na ovaj način kamera simulira nekoliko virtuelnih kamera smanjujući mrežni protok i količinu snimljenog materijala. Višestruki strimovi u H.264 i Motion JPEG mogu biti istovremeno poslati.

Mogućnosti inteligentnog videa

AXIS M3006-V uključuje inteligentne mogućnosti kao što su video detekcija pokreta i detekcija pokušaja ometanja kamere kao što su blokiranje ili prskanje sprejom. Ona takođe pruža značajnu podršku za instalaciju inteligentnih video aplikacija kao što su brojanje ljudi i toplotno mapiranje kroz AXIS Camera Application Platform.

Efikasan video menadžment

U AXIS M3006-V je ugrađen mikro SDHC slot za memorijsku karticu za snimanje videa i podršku za softver kao što je besplatni AXIS Camera Companion. Video strimovi mogu biti kodirani u H.264 i Motion JPEG formatima.

Selektor za
Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru

Selektor proizvoda

Lens
kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun

Proračunaj

Axis
Design Tool

Axis alat za planiranje sistema

Proračunaj

Dokumentacija
Axis M3004 IP kamera


Tehnička i ostala dokumentacija

HDTV vodič
O rezolucijama

Pročitaj vodič
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor