O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Axis EX IP kamere

Bezbednost na prvom mestu

EX zaštita

Da biste očuvali zdravlje i bezbednost u opasnim sredinama, potrebne su ex zaštićene mrežne kamere i njihova dodatna oprema za video nadzor.
Kamere imaju kućišta od nerđajućeg čelika i HDTV kvalitet slike.

Šta je opasna oblast?

Opasna oblast je oblast u kojoj se zapaljive tečnosti, gasovi, para ili zapaljiva prašina povremeno javljaju u količinama dovoljnim da izazovu požar ili eksploziju. Ove oblasti se mogu, na primer, naći u rafinerijama nafte, gasovodima i benzinskim stanicama, ali i u bolnicama, operacionim salama, fabrikama za obradu drveta i mestima gde se skladišti, kao i hemijska postrojenja.
 
 
Šta je EX mrežna kamera?

EX zaštićene mrežne kamere su kućišta za teške uslove rada koja sadrže IP kamere. EX zaštićeno kućište sprečava bilo kakve unutrašnje varnice ili eksplozije da izađu i izazovu paljenje isparenja, gasova, prašine ili vlakana u okolnom vazduhu. Elektro-polirana 316L kućišta od nerđajućeg čelika su proizvedena i sertifikovana za rad u opasnim sredinama od strane Oxalis Group Ltd. u Velikoj Britaniji, i opremljena su prilagođenim Axis mrežnim kamerama.

Zašto koristiti mrežne kamere u opasnim sredinama?
Mrežni video nadzor pruža pogodnosti i napredne funkcionalnosti koje ne mogu da obezbede analogni sistemi video nadzora. Prednosti uključuju superioran kvalitet slike, ugrađenu video analitiku, povećanu bezbednost, fleksibilnost i laku integraciju, daljinsku dostupnost i bolju skalabilnost i isplativost.

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor

Axis selektor
Pronađite i uporedite Axis proizvode

Axis kalkulator
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor