O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Axis P1368-E IP kamera

Spoljni 4K nadzor sa i-CS objektivom

Ξ  4K video sa fantastičnim detaljima
Ξ  Napredni i-CS objektiv
Ξ  Lightfinder i Forensic WDR
Ξ  Zipstream
Ξ  Radni opseg: -40°C - 55°C

Akis P1368-E ip kamera

AXIS P1368-E mrežna kamera je čvrsta i kamera spremna za spoljni nadzor pružajući vrhunski video u rezoluciji od 4K u bilo kakvim svetlosnim uslovima. Savršena je za nadgledanje gradova i drugim instalacijama koje zahtevaju visoko kvalitetne detalje.

Zašto ne obuhvatiti celu sliku!

AXIS P1368-E vam daje 4K rezoluciju i opciju da izaberete objektiv koji najbolje odgovara vašim potrebama za nadgledanjem - na primer, objektiv za pokrivanje većih udaljenosti. AXIS P1368-E takođe daje slike koje su optimizovane za forenzičke svrhe bez obzira na uslove osvetljenja: ima izvrsnu osetljivost na svetlost i tehnologiju Axis Lightfinder za slike visokog kvaliteta u boji, čak i kad su snimljene u uslovima skoro potpunog mraka. Inteligentna i-CS tehnologija nudi izuzetno preciznu kontrolu otvora blende za najčišće moguće slike pri promeni svetla. I Forensic WDR pruža izvanredne detalje kada postoje i svetle i tamnije oblasti u sceni istovremeno.Stvorena za spoljnu upotrebu

Axis P1367-E je spremna za spoljnu montažu u teškim radnim okruženjima. Može izdržati temperaturu nižu od -40°C i čak i do +60°C povremeno. A sa IP66, NEMA 4KX i IK10 rejtinzima, možete biti sigurni da je kućište kamere otporno na oboje: teške vremenske uslove i vandalizam. Kućište takođe sadrži inovativni novi enterijer koji omogućava puno prostora za veće objektive. Prelazak na koridor format je lakši nego ikad.

Jednostavna instalacija

Inteligentna tehnologija i-CS objektiva u AXIS P1368-E IP kameri omogućava brzu i jednostavnu instalaciju i podešavanje. Zum može biti podešen i daljinski. Sve u svemu, uštedećete vreme i novac.

Oštre slike. Nizak propusni opseg

Axis P1368-E podržava Axis Zipstream tehnologiju koja analizira video stream u realnom vremenu identifikujući oblasti interesovanja. Ove oblasti su kompresovane nešto manje od drugih oblasti, čuvajući važne detalje u punom kvalitetu slike, uz istovremeno smanjenje potrebnog prostora za snimanje i propusnog opsega i do 50%. Rezultat je snimak visokog kvaliteta i značajne uštede.
ZIPSTREAM


Pročitaj više


WDR-Forensic Capture


Pročitaj više

 

Selektor za
Axis kamere

Pronađite odgovarajuću kameru

Selektor proizvoda

Lens
kalkulator

Objektivi i pixeli - alat za proračun

Proračunaj

Axis
Design Tool

Axis alat za planiranje sistema

Proračunaj

Dokumentacija
Axis P1368-E IP kamera


Tehnička i ostala dokumentacija

HDTV vodič
O rezolucijama

Pročitaj vodič
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor