O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Selektor proizvoda

Kamere bez straha

Kamere koje mogu izdržati apsolutno sve jer su ekstremno testirane

Mi shvatamo kvalitet ozbiljno

U Axis-u, kvalitet je više od slova na papiru. Svaki proizvod testiran je do ekstrema - protiv vode, vlage, vandalizma, vibracija, niskih temperatura i ... Dakle, možete biti sigurni da će kamere uvek funkcionisati najbolje - bez obzira na radne uslove. Za Axis, to je prava vrednost kvaliteta. Pogledajte Axis-ov pristup testiranju na videu - ili pročitajte članak da saznate više.

Preuzmi članak

Sve je u detaljima

Za Axis, kvalitet nije samo o testiranju - počinje mnogo ranije. Čak u fazi projektovanja, pažljivo se proverava da svaki detalj i komponente - od matičnih ploča do kablova - je konstruisan da radi u skladu sa najvišim standardima. Zato Axis proizvodi izdržavaju test vremena.

Kvalitet u svakoj fazi

Tokom proizvodnje, Akis proizvodi su detaljno ispitani. Axis obezbeđuje da proizvođači sprovode kontrolu kvaliteta u svakoj fazi - od komponenti i alata koje koriste, do upravljanja i obuka za osoblje. Da bi bili sigurni da nikakva greška ne prođe nezapaženo, proizvodi se testiraju automatski i ručno.

Testirano bez kompromisa

Od mlaza visokog pritisak vode do više stotina moćnih udara i sati vibracija, Axis proizvodi zaista su prošli težak period tokom testiranja. Da biste saznali više, pogledajte infografiju garancije kvalitet - neki od testova će vas iznenaditi!

Pogledaj infografiju

Vodeni test.

Čvršće nego što izgledaju

Test vibracija

Abrazivni test.

Klimatski test

Pouzdanost firmvera

Axis lab test Extreme

Odaberite svoje omiljeno oruđe za testiranje i probajte da razbijete kameru. Da li ste brzi i dovoljno jaki da je razbijete?

Pokreni igru

Igra kvaliteta