O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Bodljikava žica

Perimetarska zaštita

Zaštita imovine, objekata i kritične infrastrukture

Bez obzira kakav perimetar želite da zaštitite, vi zaslužujete pouzdanu sigurnosnu soluciju kojoj se može verovati non-stop, i u svim vremenskim i svetlosnim uslovima. Solucija za zaštitu perimetra otkriva potencijalne i stvarne pretnje i upade, i omogućava vam da brzo da preduzmete korake kada se nešto stvarno dogodi.

Preuzmite dokument o zaštiti perimetra
Kontaktirajte nas


Slika sa termalne kamere

Naši termalne kamere vizuelizuju toplotu koja zrači iz predmeta, omogućavajući im da "vide" u potpunom mraku. One se takođe mogu podesiti tako da automatski obaveštavaju o kretanjima lica ili vozila.

Automatska upozorenja i vizuelna verifikacija

Naša rešenja za zaštitu perimetra zasnivaju se na termalnim kamerama sa ugrađenim video analitičkim softverom. One mogu da "vide" u potpunom mraku i obezbede automatska obaveštenja kada neko uđe u unapred definisane površine unutar oblasti koju pšokriva kamera. Ovo omogućava korisnicima sistema da prepoznaju aktivnosti osumnjičenih i pre upada, kao i da vizuelno potvrde šta se dešava pre preduzimanja relevantne akcije.

Solucija se lako može integrisati sa drugim IP kamerama, reflektorima, zvučnicima i postojećim sigurnosnim sistemima za optimalne performanse.

Pročitaj još o zaštiti perimetra

Axis rešenje za perimetrsku zaštitu
Detekcija, provera, akcija - pogledajte kako radi!
AXIS Perimeter Defender

Axis perimetarska detekcija

Axis online kurs o zaštiti perimetra

Pogledajte Axis online kurs o zaštiti perimetra i naučite kako da zaštite perimetar u velikim instalacijama. Na kursu su obrađeni različiti scenariji za detekciju, pozicioniranje kamere, kao i pregled kako se koriste različiti sistem dizajn i konfiguracijski alati.

Saznaj više

Tri različite solucije za različite potrebe

U zavisnosti od vaših zahteva bezbednosti, vi možete imati koristi od sledećih nivoa zaštite perimetra:

Ograde električnih postrojenja

Nadzor i zaštita visokih performansi

Da bi se osigurao konstantan rad i optimalna zaštita npr. elektrana, aerodroma, vodovodih postrojenja i proizvodni pogona visokog rizika koriste se termalne kamere, noćne kamere, PTZ kamere i sistemi za video menadžment. Sve ovo se može integrisati sa postojećim bezbednosnim sistemima i kontrolom pristupa stvarajući besprekoran sistem za upravljanje incidentima. Kamere koriste napredni softver za detekciju i upozorenje protiv prestupnika i potencijalnih pretnji, a sistem omogućava trenutnu razmenu žive slike i snimljenog videa sa policijom i drugim unapred definisanim korisnicima.

Znak upozorenja

Povećana zaštita i nadzor

Tipično za industriju, preduzeća srednje veličine i zone kampusa, sa ciljem da se spreči krađa, upadi i oštećenje imovine. Nakon upada termalna kamera uključuje svetla, aktivira sirenu i poziva PTZ kameru da zumira u oblast incidenta. Živi video je poslan stražarima na dužnosti. PTZ kamere se mogu koristiti za praćenje prestupnika.

Stop znak

Osnovni nadzor i otkrivanje

Ekonomične solucije za primenu poput ograđenih zajednica (npr. škole), manjih industrija i preduzeća sa ciljem odvraćanja od sitnih krađa i oštećenja imovine. Termalne kamere duž perimetra automatski detektuju i upozoravaju na prestupnike, a relevantna akcija je doneta na osnovu slike koju obezbeđuje kamere.

Proizvodi u fokusu

Uspešna instalacija

Vodafone

Vodafone

Video nadzor preko 4G/LTE mreže sa Axis kamerama obezbeđuje sigurnost, bezbednost i produktivnost

Pročitaj ceo dokument (web)