O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
IP video solucije za data-centre

Data centri

Bezbednost podataka

Čuvanje vaših podataka

Budući da su srž vašeg poslovanja, data centri su stalna meta i za virtuelne i fizičke upade. Mi razumemo da je potreba za pouzdanim i kompatibilnim sistema nadzora i bezbednosti od suštinskog značaja kada je u pitanju zaštite podataka, a imamo i dugu istoriju u pružanju solucija nadzora u data centrima širom regiona.Serviser u data centru
Sa vodećim IP video solucijama, možete dobiti nekoliko prednosti od vitalnog značaja za vaše poslovanje:

- Povećana bezbednost i bezbednost
- Bolja operativna efikasnost
- Minimiziraju svoj propusnom opsegu i skladištenju potrošnju
- Smanjiti uticaj na životnu sredinu

Bezbednost od kraja pa do jezgra

KabloviAko odaberete nas za partnera, imaćete koristi od najšireg spektra IP video solucija na tržištu koje će omogućiti niz optimizovanih rešenja za različite oblasti u data centrima, kao što su:

- Perimatar
- Objekat
- Recepcija
- Kontrolna soba
- Server sala
- Rack ormar

Nezavisno od situacije i svetlosnih uslova, naše HDTV IP video kamera solucije će vam dati kristalno jasne slike sa oštrim detaljima. Zajedno sa našim partnerima, možemo ponuditi IP kamere i integrisati ih u rack ormar - povećavajući bezbednost u samoj srži vašeg posla.

Ograničite propusni opseg, skladištenje i otpada
Operateri data centara znaju bolje nego iko drugi značaj upravljanja protokom i skladištenje podataka. Sa Axis IP video solucijama, možete umanjiti potrošnju propusnog opsega za vaš sistem video nadzora - bez ugrožavanja kvaliteta slike ili broja slika u sekudni - pomoću H.264 kompresije. Axis takođe nudi jedinstvenu "Corridor Format", video format sa vertikalnim video strimom od kamere (9:16 odnos). Ne samo da je optimizovan za praćenje oblasti koje su vertikalnog oblika, poput server sala, takođe smanjuje propusni opseg i skladištenje tako što koristi punu površinu senzora kamere.

Ostanite u skladu sa propisima
Obezbeđenje data centara podleže različitim standardima i preporukama. Pored toga, data centri treba da ispune različite zahteve, uključujući održivost i ekološke propise. Axis se lako uklapa u mrežne propise obezbeđujući:

- Zaštitu lozinkom
- Filtriranje po IP adresi
- IEEE 802.1x mrežna kontrola pristupa
- HTTPS enkripcija
- Rezervno snimanje na SD kartici ili NAS uređaju

Pored toga, naši proizvodi mogu se konfigurisati sa ograničenjima za pan, tilt i zum kretanje kao i maskiranje delova slike sa kamere.
 
Solucije jednostavne za integraciju
Sve naše IP video solucije su izgrađene na otvorenim standardima pa se lako integriše u postojeće PSIM i BMS sisteme. Korišćenje integrisanih rešenja će vam pomoći da povećate ukupnu operativnu efikasnost, na primer, smanjujući troškove za rukovanje lažnim alarmima različitih vrsta. Iz jednog centra možete da upravljate u realnom vremenu i donesete prave odluke - u bilo kom trenutku.

Zeleni izbor
Održavanje potrošnje energije na minimumu je zajednički cilj za sve centre za obradu i skladištenje podataka. Kombinovanjem ovoga sa visoko kvalitetnim video nadgledanjem, može biti pravi izazov. Izborom naših IP video solucija možete imati najbolje od oba sveta. Axis nagrađivana Lightfinder tehnologija omogućava vam da dobijete sliku visoke definicije u boji u skoro potpunom mraku - održavajući potrošnju energije na minimumu. Takođe, pomoću inteligentnih video mogućnosti i aplikacija kao što su snimanja na osnovu detekcije pokreta ili detekciju zvuka, može da se postigne manja potrošnja energije od bilo kog Akis proizvoda.

Uspešne instalacije

Operateri u IDC

China Telecom Shenzhen Branch

IDC - data centar implementirao Axis visoko-efikasani sistem video nadzora

Pročitaj više

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor