O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Bezbednosno tržište

Tržište bezbednosti je naglo poraslo odkako smo ušli u digitalno doba, kaže institut za istraživanje tržišta, IHS Research, procenjujući da će rast biti 16% godišnje do 2019. godine. Ovaj rast je doneo nove tehničke novitete - i nove mogućnosti za krajnje korisnike.

Neke od najznačajnijih novina su mrežne kamere, inteligentne aplikacije, termalne mrežne kamere, AXIS "Lightfinder" tehnologija i PoE. Takođe je ogroman napredak ostvaren u kvalitetu slike, kao što je primena HDTV-a.

Axis kamera
Grupa kamera

Lideri u inovacijama

IP WAY je uvek bio na čelu dešavanja u smislu upoznavanja i plasiranja inovacija.

Mi propagiramo tehnološke inovacije otkad smo kao kompanija počeli da se bavimo mrežnim videom i uporno forsiramo prelazak sa analognog nadzora na mrežni video još od 2006. godine. Danas, mi smo i dalje vodeći na tržištu.

Nove mogućnosti

Mrežne kamere stvaraju nove mogućnosti za rad sa novim aplikacijama. Karakteristično je kako se IP rešenja prostiru daleko izvan bezbednosnih aplikacija. Trgovci, na primer, koriste nove tehnologije da upravljaju svojim inventarom i optimizuju raspored robe unutar prodavnice, dok je gradovi koristite za upravljanje protokom saobraćaja, smanjivanju vandalizma - i još mnogo toga.

Takođe se pomera granica kvaliteta slike, istražujući kako može biti optimizovana za zadatke video nadzora bez obzira koliko je loše osvetljenje ili radni uslovi u određenim komplikovanim okruženjima.

Saobracaj na autoputu

Pročitajte još...

Čovek i tehnologija

Tehnologije

Axis stalno razvija nove tehnologije i pametna rešenja koja dodaju vrednost vašem sistemu bezbednosti i nadzora.
 

Automobili na autoputu

Solucije po industrijama

IP WAY nudi kompletne solucije za širok spektar privrednih segmenata i aplikacija.

Građevisnki radnik

Solucije po primeni

Solucije koje pomažu u poboljšanju bezbednosti, radnim procesima ili stvaranju poslovne prednosti.