O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Ljudi na ulici

Pametniji, bezbedniji svet

Doprinos pametnijem, bezbednijem svetu


Svi želimo da se osećamo sigurno i bezbedno, to je osnovna ljudska potreba. Ona dolazi mnogo pre drugih ljudskih potreba poput poštovanja ili samo-realizacije. Međutim, svi doživljavamo bezbednost drugačije. Postoje kulturne i geografske razlike u ovim percepcijama ali i korelacija sa stvarnim nivoom bezbednosti na osnovu individualnog poznavanja situacije ili na osnovu niza događaja koji su se desili u prošlosti.

IP WAY nudi bezbednosne solucije koje doprinose sprečavanju kriminala i pomažu predtavnicima zakona u rešavanju krivičnih predmeta, stvarajući pametniji, bezbedniji svet. Prava i doživljena efikasnost nadzornih kamera u sprečavanju kriminala su glavni razlozi zašto ispitivanja javnog mnjenja pokazuju da je sve više pozitivan stav prema upotrebi bezbednosnih kamera na javnim mestima.

Pametne solucije

Uprkos bezbednosti, IP WAY nudi inteligentna solucije sa najsavremenijim tehnologijama kao što su daljinski monitoring, "Lightfinder" tehnologiju, jednostavnost instalacije i takođe mogućnost da se u sistem integrišu funkcionalnosti analitike. Naši klijenti mogu da optimizuju svoje poslovanje, steknu poslovnu inteligenciju i smanje emisiju ugljen-dioksida uzimajući deo materijala daljinski.

Inteligentne bezbednosne solucije, uključujući i mrežne kamere, su ključni kamen temeljac za izgradnju ekološki i društveno održivih gradova budućnosti. Mrežne kamere se koriste na pametan način za, na primer, praćenje toka saobraćaja u Rusiji, kritične infrastrukture u Kini i drugim ključnim funkcijama, pomažući korisnicima da zaštite svoje poslovanje i optimizuju svoje procese.

Pročitajte još...

Strelice u krug

Kompletne solucije za pametniji bezbedniji svet

Pronađte pravu soluciju od osnovnog do kompleksnog sistema nadzora.
 

Zgradee

Bezbedni gradovi

Pogledajte naše solucije za bezbednije gradove


Kamera

Tehnologije

Pročitajte kako naše tehnologije doprinose i dodaju vrednost sistemima nadzora.