O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

IP Video Solucije

U petak na vreme

Iskoristite sjajnu priliku da među prvima saznate kojom brzinom napreduju nove IP tehnologije. Do sada su takvu mogućnost mnogi uveliko iskoristili. Već nekoliko godina unazad (tačnije, od leta 2014.)
IP WAY organizuje stručne prezentacije u svom poslovnom prostoru (Tetovska 41, Beograd).
Pokušavamo da promenimo monotonu poslovnu svakodnevicu i pomognemo Vam da uspostavite još bliskije odnose sa starim i novim poslovnim partnerima. Jer ukoliko razmenite iskustva i pozitivnu energiju, samo tako možete napredovati i ostvariti još bolje poslovne rezultate.

Šta vas očekuje?

Na jednom mestu saznaćete sve o novim trendovima u IP video-nadzoru, kao i korisne i zanimljive pojedinosti o proizvodima.

Prezentacije obično traju od 30 do 60 minuta, u zavisnosti od teme i predavača, koji predstavljaju deo stručnog tima firme IP WAY, ili inostranih poslovnih partnera.


Skup IP video solucije

Koji je cilj?

Da budete informisani, da naučite nešto novo, da razlikujete kvalitet od lošije klase, da pitate sve što ne znate, da predložite ono što smatrate da je najpraktičnije, da otklonite sumnje, da razmenite iskustva, da prenesete znanja klijentima, da se prijatno družite sa starim i novim poslovnim partnerima, da budete opušteni.

Možete doći svakog poslednjeg petka u mesecu, a možda i samo jednom, ukoliko Vam se ne bude svidela naša organizacija, ili ste sprečeni zbog bilo kog drugog razloga. To izaberite Vi, a mi ćemo se truditi da stalno unapređujemo znanje i budemo još bolji nego što jesmo. Tako ćemo biti sigurni da ćete biti ovde svakog petka!

A šta posle?

Nakon prezentacije sledi zabavni deo, druženje uz roštilj, piće, stoni fudbal, pikado. O ovome ne treba mnogo pisati. Iskustva su pokazala da druženje traje i duže nego što je predviđeno. Proverite!

Šta može da nas spreči?

Ako ste pomislili da to može biti sneg, kiša ili hladnoća, prevarili ste se. Ništa nas ne može iznenaditi, jer smo se dobro opremili. Uverite se sami!
 

Prijava
Prijava za aktuelni skup

Dolazim

Cenovnik
Cenovnik mrežnih video proizvoda

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz sve IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor