IP VIDEO SOLUCIJE Početna Solucije Besplatno za Vas Prijavite se
Mark0

Integrisana bezbednost u bankama

 
 
Mark1

Solucije

Paralelno sa razvojem i implementacijom tehnologija, razvijaju se novi oblici kriminala i nove strategije odbrane. Bezbednost u bankama je pogotovo ugrožena novim vrstama kriminala pa je potrebno da banke konstantno drže korak sa tehnologijama kako bi se efikasno zaštitili. Banke su uglavnom izložene riziku u dva segmenta, a to su ugroženost imovine/zaposlenih i ugroženost podataka.

IP video kao tehnologija koja se konstantno razvija i napreduje, najbolje odgovara svim pokušajima nelegalnih radnji prema bankama i to u oba rizična segmenta. U potpunosti donosi bezbednost zaposlenima i imovini banaka a daje sve veći doprinos i zaštiti podataka, uglavnom pomoću napredne video analitike.

IP WAY je u oblasti IP video tehnologija sigurno jedna od vodećih kompanija u našem regionu pa samim tim i u segmentu bezbednosti u bankama. Naše IP video solucije su implementirane u nekoliko banaka uključujući i velike sisteme sa više od 100 lokacija i nekoliko stotina kamera.

Zakažite sastanak i dođite na obuku.

Mark1

Pokloni za Vas


Za sve iz bankarskog sektora - besplatno - IP WAY daje na poklon zvanične obuke svetskih lidera iz IP video nadzora, Axis-a i Milestone-a.
Ukoliko želite da unapredite ili počnete kompletno novi projekat bezbednosti u Vašoj banci, nudimo Vam naše višegodišnje iskustvo.
IP WAY novosti - IP video informacije o novim proizvoda, interesantnim i upotrebljivim tehnologijama.
 
Prijavite se i ostvarite sve ili neke od naših poklona koji Vam odgovaraju. Svakako Vam preporučujemo da završite Axis i Milestone zvanične obuke kako bi se detaljno upoznali sa dve najveće i najprogresivnije kompanije iz oblasti IP videa.
 
Mark5

Prijavite se

* Email: Postavite pitanje:
* Ime i prezime:
* Naziv banke:
* Kontakt telefon:
Axis i Milestone obuke   Želim da završim zvanične obuke kompanija Axis i Milestone
Konsultacije   Želim da se konsultujem sa IP WAY odgovornim osobljem
IP video novosti   Želim da primam IP WAY novosti vezane za IP video tehnologije
* obavezna polja  

       

 
IP WAY se bavi distribucijom profesionalne IP video opreme i softvera za video menadžment. Kompanija je trenutno vodeći distributer IP video opreme na ovim prostorima.
   
 
Proizvodi Rešenja EDU centar Partnerski program O nama
Kamere Bankarski sektor Obuke    
Softver Maloprodaja Vodiči    
Mrežni video snimači Industrija IP video alati    
  Nadzor gradova      
  Javni transport      
  Zdravstvo      
Obrazovanje
  Državne institucije