O kompaniji    /     Kontakt  

 
 

Sertifikacioni program

Povećajte svoje znanje

DiskusijaPovećajte svoje znanje i ostvarite potvrdu svoje stručnosti polažući testove za Axis mrežni video i Milestone Professional Training, jedinih globalno prepoznatih profesionalnih priznanja u okviru industrije video nadzora. Ispite distribuira i kontroliše Prometric, vodeći globalni provajder sveobuhvatnih testiranja.

- Ispiti su fokusirani na generička znanja solucija za video nadzor.
- Sertifikovani profesionalci su visoko priznati od strane arhitekata i konsultanata koji biraju sertifikovane stručnjake u velikim projektima.
- Obe sertifikacije su jedinstvena tačka razdvajanja za krajnje kupce prilikom odabira svog integratora za video nadzor.

Re-sertifikacija na svaka 24 meseca

Da bi bili u toku sa najnovijim dešavanjima u industriji, Axis i Milestone programi sertifikacije treba da se re-sertifikaciju svaka 24 meseca - čime obezbeđujete svoj status sertifikovanog profesionalca, kao i sopstveni profesionalni razvoj.

Axis sertifikacija je ovavezna za Axis Solution partnere (NAPOMENA: još uvek ne u Evropi).
Milestone sertifikacija je obavezna za sve učesnike Milestone Professional i Milestone Technical Configuration: Level 1 treninga.

CestitanjeObavezna sertifikacija

U Axis i Milestone partnerskim programima postoje više nivoa članstva dizajniranih da prepoznaju i nagrade partnera u prodaji njihovih proizvoda. Za Axis Solution Silver ili Axis Solution Gold partnere je uslov da budu Axis sertifikovani stručnjaci (NAPOMENA: još uvek ne u Evropi).

Axis i Milestone sertifikati, kao potvrda stručnosti, osiguravaju veću konzistentnost znanja širom sveta i učvršćuju kredibilitet partnera prema krajnjim kupcima.

Axis Academy - Network Video Fundamentals

Milestone Professional training