ELEKTRONSKA STABILIZACIJA SLIKE

Smanjivanje efekata vibracija i trešenja

Kamera za video nadzor montirana na eksponiranim mestima kao što su visoki stubovi ili ulični znakovi pored puteva sa saobraćajnim gužvama, može biti uzdrmana vetrovima ili vozilima u prolazu, koji će loše uticati na kvalitet slike.

U ovakvim situacijama, elektronska stabilizacija slike, funkcija u Axis mrežnim kamerama, koja u velikoj meri poboljšava kvalitet videa u situacijama kada je kamera predmet vibracije, obezbeđuje neometano i kvalitetno praćenje.

Axis-ova elektronska stabilizacija slike je dizajnirana da pokrije širok spektar frekvencija, kao i suočavanje sa visokim i niskim amplitudama, daje jasne slike - čak i u scenama sa puno kretanja. Sa aktiviranom elektronskom stabilizacijom slike, efekat vibracija u videu se smanjuje i na taj način se dobija čistija i stabilnija slika - čak i tokom vetrovitih dana, kada bi vibracije od vetra negativno uticale na kvalitet videa.

Pored dobijanja kvalitetnijeg videa, stabilizacija slike poboljšava operativnost kamere, omogućavajući fleksibilniju instalaciju i smanjujući veličinu videa, kao i mrežnog saobraćaja i skladištenog prostora za video.

Elektronska stabilizacija u Axis termalnim kamerama

Preuzmi kompletan dokument o Axis elektronskoj stabilizaciji slike