O kompaniji    /     Kontakt  

 
 
Moderne zgrade

BRIEFCAM

Video analitika sa inteligencijom

TRANSFORMACIJA VIDEA. SMANJITE VREME DO CILJA, POVEĆAVAJUĆI BEZBEDNOST I OPTIMIZACIJU RADA.

Otkrijte kako BriefCam platforma omogućava pregled ogromne količine video zapisa u samo nekoliko minuta i trenutno pronalaženje ljudi i predmeta koji vas zanimaju. Nema više potrebe za provođenjem bezbrojnih sati iza ekrana, sa ciljem pregledavanja beskrajnih snimaka. Ova probojna video tehnologija sa inteligencijom otkriva, prati, izdvaja i identifikuje ljude, automobile, predmete i njihove attribute. Analizira čak i njihovo ponašanje iz videa, čineći vaše video podatke pretraženim, merljivim i delotvornim. BriefCam analitika omogućava trenutno reagovanje na kritične situacije i promene u okruženju. Takođe omogućava operativno donošenje odluka zasnovanih na podacima.

VIŠE INFORMACIJA

2N u svetu

UBRZAJTE PRETRAGU

Poboljšava produktivnost istrage nakon događaja tako što će brzo i precizno odrediti ljude i predmete koji vas zanimaju.

BRIEFCAM PREGLED

POVEĆAJTE SITUACIONU SVEST

Mogućnosti alarmiranja u realnom vremenu omogućavaju organizacijama da proaktivno reaguju na situacione promene u svom okruženju.

BRIEFCAM ODGOVOR

2N u svetu
2N u svetu

EKSTRAKT OPERATIVNE INTELIGENCIJE

Izdvojite i objedinite video metapodatke kao što su muškarci, žene, deca, vozila, veličina, boja, brzina, staza i više, omogućavajući korisnicima kvantitativnu analizu svog video zapisa.

BRIEFCAM ISTRAŽIVANJE

KOME SLUŽIMO

IZVEDITE EKSPONENCIJALNU VREDNOST IZ INVESTICIJE U VIDEO NADZOR

Sveobuhvatna i obimna platforma za analizu video sadržaja - BriefCam, implementirana je od strane organizacija za sprovođenje zakona i javne bezbednosti, vladinih i transportnih agencija, velikih preduzeća, zdravstvenih i obrazovnih ustanova i lokalnih zajednica širom sveta. Otkrijte kako BriefCam može pomoći vašem preduzeću da transformiše video podatke u inteligenciju koja se može pretraživati, meriti i delovati.

2N u svetu

TRANSFORMIŠITE VIDEO

BriefCam
novosti

2N IP interfoni

Uspešne
instalacije

2N kontrola pristupa

BriefCam
webinari

2N audio proizvodi